КОНТРОЛЬ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА И МЕТОДОВ БЕЗОПАСНОСТИ МОЛОЧНОЙ ПРОДУКЦИИ
pdf (English)

Ключевые слова

Молочные продукты, компоненты, микроэлементы, минеральные вещества, сахара, пигменты, ферменты, фосфатиды.

Аннотация

В статье представлена ​​информация по контролю показателей качества и методам безопасности молочной продукции.

pdf (English)

Библиографические ссылки

“Сут ва сут маҳсулотларининг хавфсизлиги тўғрисида” ги умумий техник регламентига (UzTR.474-020:2017)

Г.Ҳ.Хамроқулов, А.А. Саматов ТЙ 26630968-01:2019 «Эритилган пишлоқ маҳсулотлари хавфсизлиги бўйича техник йўриқнома»

3.“Стандарт” журнали-2023 йил 1-сон

2019-2021 йилларда техник регламентларни ишлаб чиқиш дастури

Ўзбекистон Республикасининг “Озиқ-овқат маҳсулотлари хавсизлиги ва сифат тўғрисидаги “Қонун.

www.standart.uz

www.Googl.uz